Welcome

Tanden bleken Amsterdam 2022

Plastische chirurgie Amsterdam? Onze missie is om patiënten te helpen de juiste kliniek te vinden voor de behandeling die zij willen, door hen toegang te geven tot alle informatie die zij nodig hebben om een weloverwogen beslissing te nemen. Wij doen dit door de inzet en toewijding van onze mensen. Lezen extra informatie op dit reisportaal Ooglidcorrectie.

“Facings hebben een mooi, sterk, en glad oppervlak dat de buitenste laag van de tanden mooier maakt”, zegt Dr. Steve, cosmetisch tandchirurg. “Indien je tanden hebt die afgebroken zijn of sterk afgesleten zijn, kunnen facings dit oplossen. Ze veranderen drastisch het uiterlijk van de tanden, zeker als het gaat over de kleur, textuur, en vorm”, legt Dr. David uit. “Dit heeft echt levensveranderende resultaten voor mensen die niet tevreden zijn met hun glimlach.”

Vervolgens zullen de uitlijners 3D-geprint worden en binnen een paar weken per post toekomen bij de tandarts. Tijdens een eerste afspraak zal je tandarts een visualisatie maken van je nieuwe lach. Vervolgens krijg je je eerste uitlijners en zal je om de zoveel tijd terug moeten keren voor een nieuw paar. Op die manier worden je tanden ook voortdurend gecontroleerd. Elke set uitlijners die je zal krijgen, zal anders zijn. Zo worden er altijd kleine aanpassingen gedaan aan de positie van de tanden: per set zullen de tanden 0,25mm veranderen van plaats. De set uitlijners zal je steeds één à twee weken moeten dragen voordat er overgegaan wordt op een nieuwe set. Je moet ze minstens 22 uur per dag dragen (wat in principe dag en nacht is) en mag ze enkel uithalen bij het schoonmaken van de tanden, het flossen, of het eten.

Bij een ooglidcorrectie (ooglidlift of blepharoplastie) zal men verslapte ooglidhuid verstevigen en liften. In enkele gevallen zullen ook de vetzakjes van het onderste ooglid verwijderd of herverdeeld worden. “In bijna alle gevallen zal ooglidcorrectie plaatsvinden zodat ze er jonger uitzien en minder moe lijken”, zegt Dr. Ben. De ingreep kan uitgevoerd worden op de bovenste oogleden zodat het hangende gedeelte opgetrokken wordt, maar ook op het onderste gedeelte om de losse huid strak te trekken en geen wallen meer te hebben. De ingrepen kunnen tegelijkertijd of afzonderlijk uitgevoerd worden.

Fillers zijn een niet-chirurgisch product om de lippen te vergroten gedurende één jaar lang. Ze zijn gemaakt met hyaluronzuur (HA), een stof die van nature in de huid zit en het unieke vermogen heeft om vocht aan te trekken en vast te houden: het kan namelijk 1000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden waardoor de huid er voller en soepeler uit zal zien. De gelachtige substantie zal in de huid geïnjecteerd worden en meteen helpen met fijne rimpels. Het verzacht ook de plooien en verbetert de contouren en het volume van het gezicht. Onderzoek wijst verder ook uit dat de fillers de natuurlijke collageenproductie stimuleren en ook zorgen voor een stevigere en elastische huid.

Bij de haartransplantatie is er een cosmetische ingreep waarbij donorharen (komend uit het eigen lichaam – meestal de achterkant of zijkant van het hoofd, de baard, de rug, of de borst) naar een ander deel van het lichaam worden geplaatst waar sprake is van haarverlies. De gezonde haarfollikels worden dan getransplanteerd als ‘grafts’ en bevatten tot maximum drie haren. De techniek van de haartransplantatie werd vroeger bijna enkel op de hoofdhuid uitgevoerd. Het is momenteel zelfs nog steeds de meest voorkomende procedure. Volgens Dr. Koens, plastisch chirurg, doen haartransplantatiechirurgen nu ook vaak transplantaties op de baard en de wenkbrauwen. Lezen meer details op deze website https://kliniekvergelijker.nl/.